C&A Glass - Folie Auto Omologata RAR, Parbrize, Geamuri Laterale si Lunete, Timisoara

- Folie Auto Omologata RAR
     - Parbrize, Geamuri Laterale si Lunete
          - Montaj Profesional (5 ani garantie)

[Suport online]
     
COMPANIE

Bine ati venit pe site-ul nostru!

Ati ajuns la locul potrivit si speram ca prin acest site sa va oferim toate informatiile de care puteti avea nevoie.
C&A GLASS lucreaza cu personal experimentat, scule si dispozitive profesionale asigurand in felul acesta calitatea montajelor.
Adezivul special pentru lipirea parbrizelor, lunetelor si a geamurilor fixe de pe caroserie, este fabricat în Elvetia sub marca SIKA si TEROSON. Astfel clientii pot pleca în siguranta chiar la doua ore dupa montarea geamului, pentru ca adezivii speciali folositi de noi permit acest lucru.
Parbrizele, lunetele si geamurile laterale sint de cea mai buna calitate. Foliile auto sint sub marca LLUMARR si sint omologate de RAR.
Calitatea produselor oferite de aceasta firma (fie ca e vorba de parbrize, geamuri laterale, lunete sau alte accesorii), a facut ca in decursul timpului sa se stabileasca relatii de colaborare cu firme renumite.

Fie ca e vorba de parbrize, geamuri laterale, lunete sau alte accesorii, firma noastra acopera marea majoritate a marcilor si tipurilor de autovehicule fabricate la nivel mondial, atat pentru modelele mai vechi de autovehicule cat si pentru ultimele modele iesite de pe liniile de asamblare ale marilor producatori.
Totodata trebuie stiut ca detinem cea mai mare gama de folii auto omologate RAR. Aplicarea foliilor auto pe autoturismul dumneavoastra se va face de catre un personal specializat in domeniu.
Misiunea firmei pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de lunga durata in domeniul distributiei si a montajului de geamuri auto.

Viitorul pentru noi inseamna adaptarea permanenta la noile exigente ale clientilor. Investitia in perfectionare ne va deosebi permanent de competitori.

Tinand cont de tendintele pietei si de nevoile reale ale consumatorilor acestor tipuri de servicii firma noastra a reusit in foarte scurt timp de la aparitia pe piata sa dezvolte un portofoliu de clienti cel putin egal cu portofoliile de clienti ale firmelor ce activeaza in aceasta activitate de mai multi ani.

Politica firmei noastre este calitatea produselor si serviciilor cat si o servire prompta a clientilor nostri. In momentul de fata firma importa in mod direct de la producatori de renume din aceasta industrie si acopera complet orice gama de cerinte de parbrize de la autovehicule personale, autovehicule de transport marfuri si calatori pana la autoutilitare.

Programul nostru este unul flexibil permitand astfel sa satifacem orice fel de cerinte de timp si pret, acest lucru nu face decat sa imbunatateasca relatiile cu clientii nostrii si sa imbogateasca portofoliul nostru de clienti multumiti.

C&A GLASS dispune de resursele unuia dintre cele mai moderne centre de distributie si logistica în domeniu:
  - parbrize,
  - geamuri laterale,
  - lunete,
  - chedere,
  - ornamente,
  - accesorii,
  - materiale, dispozitive si scule pentru montaj.

C&A GLASS
  - Schimbare de parbrize in cel mai scurt timp, 6 zile pe saptamana
  - Importul oricarui tip de parbriz de cea mai buna calitate
  - Aplicare de folii auto omologate RAR
  - Folii pe cladiri
  - Folii pe geamuri plane